Bachove cvetne esence

Bachovih cvetnih esenc nikoli ne mešam brez predhodne naturopatske obravnave, saj imam le tako popoln vpogled v resnični vzrok neravnovesja in deficitov.

Najbolj všečno pri Bachovih cvetnih esencah mi je dejstvo, da nimajo nobenih kontraindikacij. Uporabljajo jih lahko vsi: nosečnice, komaj rojeni otroci, dojenčki, najstniki, odrasli. Uporabljamo jih tudi za živali in rastline. Esence ne delujejo na naše fizično telo, niti ne zdravijo fizičnih simptomov. Esence delujejo na energetskem vibracijskem nivoju, kar pomeni, da vplivajo na naša negativna čustva, negativna razpoloženja, strahove, vplivajo na naše blokade, čustvene pretrese… in jih poskušajo ublažiti.

01 BACHOVA TERAPIJA

Primer uspešne prakse

 K meni je prišla mamica in razložila, da njen otrok (8 let) povzema nase vse njene bolezni in na nezavedni ravni posaja »hipohonder«. Najprej sem naturopatsko pregledala mamico in ji namešala esence, potem sem jih namešala še za otroka. Po mesecu dni je njen otrok ponovno postal to kar je bil. Brezskrben fant.

Sama rada poudarim: »Te rožice pobožajo našo dušo; pobožajo in potolažijo vsa negativna stanja naše duše«.

02 BACHOVA TERAPIJA

Primer uspešne prakse

Spomladi leta 2020, v času epidemije Korone, ko smo vsi bili primorani biti doma, me je klicala mamica, da se ji bo »zmešalo«. En otrok v vrtcu, drugi v prvem razredu, oba z možem doma, delo od doma, na 60 kvadratnih metrih stanovanja. Gospo sem poznala že od prej, zato sem jih lahko namešala esence. Po enem tednu mi je sporočila, da ji je končno odleglo, da je napetost minila in od takrat sta tudi otroka bolj mirna.